Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Α Ν Ο Ι Χ Τ Η Ε Π Ι Σ ΤΟΛ Η ΤΟΥ ΖΩΒΟΪΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Το μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Μακρακώμης,Ζωβοίλης Δημήτριος, με αφορμή την απραξία του Δημάρχου Μακρακώμης για άμεση αντιμετώπιση του θέματος της ονομασίας του Δήμου, αλλά και την μη επίλυση και προώθηση θεμάτων και ζητημάτων της Δημοτικής Κοινότητας Μακρακώμης απεύθυνε ανοικτή επιστολή προς τον Δήμαρχο με το παρακάτω περιεχόμενο:
ΠΡΟΣ: α. Δήμαρχο Δήμου Μακρακώμης κ. Ευθύμιο Παπαευθυμίου
β. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιο Φαρρή ( για ενημέρωση του σώματος)

ΚΟΙΝ: α. ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ κ. Νικόλαο Τζιβελέκα
β. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ κ. Κων/νο Κρητικό
γ. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ κ. Παναγιώτη Ράμμο
δ. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ (για ενημέρωση των Δημοτών)

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΕΠΙΓΝΩΣΗΣ

Κύριε Δήμαρχε
Σίγουρα δεν είμαι σε θέση να προβλέψω ποιές θα είναι οι επόμενες προτάσεις σας που θα φέρετε εσείς προσωπικά και οι παράταξή σας στην Ημερήσια Διάταξη προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας , αλλά εκείνο που με βεβαιότητα ξέρω είναι ότι όποιες και να είναι αυτές , δεν θα αποδεχθούν αρκετές για να ξεπεράσουμε την κρίση της παθογένειας , που δυστυχώς με ευθύνη σας , σύμφωνα με ότι επικαλείται στην επιστολή του ο κ. Στέλιος Νικολόπουλος , αναθερμάνθηκαν λίαν επικίνδυνα στο Δήμο μας με την αλλαγή ονόματος και τα αντίποινα της έδρας δύο ιστορικών πόλεων της Σπερχειάδας και της Μακρακώμης.

Εύχομαι αυτή η παθογένεια να μην εξαπλωθεί και στα δύο πολύτιμα εργαλεία για τον Δήμο μας του Αγ. Γεωργίου και του Τυμφρηστού , από τους κακούς και επιπόλαιους χειρισμούς (βλέπε μερική ανάκληση απόφασης κατάργησης του Κ.Ε.Π. Τυμφρηστού και διατήρησης του Κ.Ε.Π. Αγ. Γεωργίου αντί λειτουργίας τριών (3) ημερών στον Αγ. Γεώργιο και δύο (2) ημερών στον Τυμφρηστό).

Για να αντιμετωπίσετε σαν συνδυασμός κ. Δήμαρχε ένα πρόβλημα , θα πρέπει να παραδεχθείτε την ύπαρξη του , αυτό θα είναι το πρώτο βήμα προκειμένου να μπείτε σε μία διαδικασία επίλυσής του , η επόμενη κίνηση είναι να αλλάξετε και να εξορθολογήσετε τον Δήμο μας και τέλος αφού ζητήσετε ένα μεγάλο συγγνώμη αναλαμβάνοντας ο καθένας , το μερίδιο ευθύνης , για την υστεροφημία σας , να σηκώσετε τα μανίκια να πετάξετε τους άσσους και πλέον να μιλάτε με ανοιχτά χαρτιά , δηλ . με λίγα λόγια να αποφασίσετε ποιοι είστε , τι θέλετε , τι είστε ικανοί να κάνετε καί τι όχι .

Η μέθοδος να τάζουμε άλλα εδώ και άλλα εκεί προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο της εκλογής μας είναι λαθεμένος και επικίνδυνος , γιατί ταιριάζουν σε αριβίστες και όχι σε πλουραλιστές που ζητάει ο λαός και θέλει η κοινωνία μας , έτσι θα δοξάζεστε κρυπτόμενοι αλλά θα εξευτελίζεστε αποκαλυπτόμενοι .

Για όλα τα ανωτέρω κ . Δήμαρχε μου δώσατε την αφορμή , γιατί η καταγγελία του κ . Στέλιου Νικολόπουλου μέλος παρακαλώ του συνδυασμού σας , ήλθε χωρίς διάψευση η καταγγελία στις αρχές για αξιόποινη πράξη , δικαιώνοντας την γνωστή εθνική ρήση ότι τα κάστρα πέφτουν από μέσα .

Στους φίλους και σεβαστούς συμπολίτες της Σπερχείαδας θα ήθελα να τους υπενθυμίσω , ότι το όνομα είναι νόμος του κράτους , άρα και αποδεκτός από όλους μας , όπως έγινε και πριν με τον Καποδίστρια που ενώ ο Δήμος αποτελούνταν από (22) χωριά το όνομα το έφερε η Σπερχείαδα και δεν απαιτήθηκε από κανέναν τότε για κοινή ονομασία όπως π . χ Δήμος Ιναάχων ή Σπερχείου ή Γουλινά .

Τέλος προς ενημέρωση στους φίλους και εξ ΄ ίσου σεβαστούς κατοίκους της πόλης της Μακρακώμης , που την εκπροσωπώ με την ιδιότητα του μέλους της Δημοτικής κοινότητας , θα ήθελα να τους ενημερώσω ότι , από τις εξήντα (60) γνωμοδοτικές προτάσεις μας καμία ακόμη (με ευθύνη του κ . δήμαρχου) δεν έχει συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου , για ΄ αυτό ο θεμελιώδης στόχος μου από ΄ δώ και στο εξής θα είναι να εμπνέω , να οργανώνω , να διεκδικώ και να κατευθύνω σε αδιάκοπες ωραίες μάχες το σύνολο των κατοίκων της πόλης μας , ώστε να απαιτούμε τα δικαιώματά μας και προπάντων να μην θεωρηθεί ότι η σιωπή μας είναι και αδυναμία .




ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ



ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΩΒΟΪΛΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
ΤΗΛ: 6983 5205

Δεν υπάρχουν σχόλια: